Marija Selak Raspudić: Puljak se mora ispričati osobama s invaliditetom!

Vijesti 13. lip 202211:42 > 13:58 1 komentar
N1, Ilustracija

Saborska zastupnica Marija Selak Raspduć komentirala je u N1 Studiju najnoviju aferu u Splitu.

“Ivica Puljak bi se trebao ispričati svim osobama s invaliditetom u RH jer je sramotno i nedopustivo koristiti invalidnost za potencijalno kažnjiva i moralno neprihvatljiva djela. To je najveći skandal u ovom skandalu. Kad netko koristi vlast da bi došao do seksualnih usluga, što je za moralnu osudu, a treba vidjeti bi li trebalo biti i kazneno gonjeno”, govori zastupnica Mosta.

vezane vijesti

“Mamljenje, vrbovanje, ne smije se ni ispod 18 godina… Neupitno je da je netko eksplicitno koristio vlast da bi došao do seksualnih usluga, što je za moralnu osudu. A političari žive i od svoga morala. Druga stvar je što je upetljan i sin razmenti gradonačelnika Puljka. Što  god on učinio, vrata kuće će ga uvijek čekati otvorena”, govori Selak Raspudić o Bojanu Ivoševiću, kojemu ovo nije prvi put da se njegovo ime spominje u različitim aferama.

Na pitanje trebaju li se Ivošević i Luka Baričić ispričati i povući iz utrke kaže: “Zabrinjavajuć je kapacitet onoga tko se u 21. stoljeću upušta u tako eksplicitan sadržaj i dijeli svoje slike s nekim na internetu. Čovjek koji je nesvjestan svoje političke funkcije i težine koju ona ima pa se upušta u ovakav oblik komunikacije… Očito im nije prvi put… Trebaš biti zaista podkapacitiran da bi se usudio to. Takvom tipu ljudi ja ne bih dala da upravljaju štalom, a ne Gradom Splitom.”

“Osoba koja je jednom rekla ‘napit ću ti se krvi’, odavno je morala otići”, kaže mostovka.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare