Škoro ima novi Klub zastupnika u Saboru, pogledajte s kim se udružio

Vijesti 19. sij 202211:09 > 11:164 komentara
N1

Milan Vrkljan objavio je kako od danas u Hrvatskom saboru djeluje klub zastupnika "Za pravednu Hrvatsku". U njemu su, uz Vrkljana, Ružica Vukovac i Miroslav Škoro.

“Hrvatska je u posljednjih dvadeset godina postala zemlja iz koje se iseljava, posljednji popis stanovništva pokazao je da smo demografski devastirani. Mnoga naša naselja potpuno su napuštena i nemaju stanovnika. Hrvatski narod kao nikada prije u svojoj povijesti nestaje”, piše Vrkljan.

“Preko 240 tisuća naših sugrađana sudski su ovršeni! Hrvatska više nije socijalna država unatoč tome što to piše i u Ustavu. Korupcija, kriminal i nepotizam postali su nepodnošljivi za naše sugrađane. Potpuni gubitak političke prepoznatljivosti i pripadnosti sustavu vrijednosti u međunarodnoj politici doveli su nas od političkog partnerstva sa USA i NATO-m do potpune međunarodne izoliranosti koja je rezultirala da USA 14 mjeseci nisu imenovali svog novog veleposlanika u Hrvatskoj.
Posljedica teške korupcije u društvu, potpuna devastacija institucija sustava te političkom lutanja u međunarodnoj politici doveli su do toga da je Hrvatska izgubila međunarodni kredibilitet te kao takva ne može zaštititi, ni interese Hrvata i svih građana RH, niti Hrvatskog naroda u BiH. Model kojim je Hrvatska vođena posljednjih dvadeset godina potrošene je. Nadam se da će naši simpatizeri i Hrvatski narod prepoznati dosadašnji rad nas troje zastupnika i nastaviti nas pratiti i podržavati”, piše Vrkljan.

Ružica Vukovac, podsjetimo, potvrdila je danas da napušta Domovinski pokret i njihov saborski klub, a stranku je o svojoj odluci izvijestila sinoć. Kao glavni razlog ovakve odluke ističe “neslaganje s načinom na koji je Miroslav Škoro izbačen”.

“Napuštam Domovinski pokret zbog načina na koji je bivši predsjednik i osnivač te stranke Miroslav Škoro izbačen kao i načina na koji je to sve iskomunicirano u javnosti. Odluku sam donijela nakon što sam u zadnje vrijeme obilazila teren i članstvo te shvatila da mi veliki dio ljudi zamjera jer nisam ostala uz Škoru”, kazala je kratko Vukovac.

Više čitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar