Škoro o Penavi: Marioneta je uvozničkog lobija, nisu mu na srcu hrvatski građani

Vijesti 26. lis 202114:15 > 14:27 0 komentara
Davor Javorovic/PIXSELL

Miroslav Škoro na svom profilu na Facebooku ponovno je Ivana Penavu, svog nasljednika na čelu Domovinskog pokreta, nazvao marionetom.

“Novi predsjednik Domovinskog pokreta je protiv referenduma o uvođenju eura u Hrvatsku”, napisao je Škoro.

VEZANA VIJEST

“Kada sam rekao da će biti marioneta, nema toga tko me nije napao, a evo, sad se vidi da je marioneta uvozničkog lobija kojemu nisu na srcu hrvatski građani, nego njihovi trgovački interesi. Ovakav stav nije sukladan izvorišnoj ideji stvaranja DP-a. Više od 465 tisuća glasača na predsjedničkim izborima složilo se s mojom tezom da narodu treba vratiti Hrvatsku i omogućiti mu sudjelovanje putem referenduma u donošenju svih strateških odluka za ovu zemlju. Na toj platformi je nastao Domovinski pokret Miroslava Škore i siguran sam da se s ovakvim stavom novog predsjednika ne slaže većina članstva”, piše bivši čelnik Domovinskog pokreta.

“Ova referendumska inicijativa nije protiv uvođenja eura, nego za pravo građana da o tom uvođenju odlučuju i ja pozivam sve da se uključe i potpišu je”, završio je Škoro.

Podsjetimo, Škoro je ranije govorio da će Penava biti marioneta Marija Radića koji će preko njega upravljati Domovinskim pokretom.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!