Škoro o Penavi: U zadnjih dva vrlo teška mjeseca nije me ni jednom nazvao

Vijesti 10. lis 202119:48
Izvor: N1

Bvši šef Domovinskog pokreta, sada član kluba Suverenista i još uvijek potpredsjednik Sabora Miroslav Škoro komentirao je izbor vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave za novog predsjednika Domovinskog pokreta.

Kazao je da se s Penavom nije čuo.

“To jedna zanimljiva teza koja se provlači cijelo vrijeme o tome kako smo mi u nekim prijateljskim odnosima i moram iskoristiti ovu priliku da kažem da Penava čovjek kojeg ja poznajem i s kojim sam imao prigodu sresti se par puta. No, međutim, biti prijatelj, ako je po definiciji biti prijatelj oni koji se poznaju u nuždi i nevolji, definitivno nisam bio s gospodinom Penavom”, rekao je Škoro.

VEZANA VIJEST

“U zadnjih dva mjeseca, vrlo teških dva mjeseca za moju obitelj i za mene, nije me ni jednom nazvao”, dodao je.

Škoro je komentirao i je li ga Penava razočarao. “Gledajte, da bi vas netko mogao razočarati, morate se prije s njim oduševiti. Tako da nije me razočarao.”

Osvrnuo se na izbor Penave za šefa stranke.

“Mislim da se nitko nije ni iznenadio činjenicom da je gospodin Penava izabran za predsjednika Domovinskog pokreta. To smo znali i vi i ja još u kolovozu. Dakle, stranački vrh je to odradio, čini me se po onoj staroj Staljinovoj kada su izbori dobro pripremljeni ne treba ih i održati. Tako da, čestitam mu ovom prigodom”, rekao je Škoro za RTL.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar