Škoro: Veliku INA-u prodali smo nebitnoj maloj tvrtki iz Mađarske

Vijesti 16. ožu 202213:55 > 14:41 0 komentara
N1

Saborski zastupnik Miroslav Škoro bio je gost N1 Studija uživo.

O padu bespilotne letjelice kazao je da nije problem to što se dogodilo jer to nitko nije mogao predvidjeti, nego da je problem kako to vladajući komuniciraju.

“Ovo je jedna specifična situacija. Činjenica da smo mi članica NATO-a i da jedan takav objekt leti dosta dugo. Dođe netko i hladno kaže pratili smo. Dobro i? Jeste li znali da će se srušiti?”, kazao je Škoro pa dodao da je sreća što je to palo pored studentskog doma.

vezana vijest

Upitan o zabrani preleta koju je donio predsjednik RH Zoran Milanović, rekao je:

“Bez obzira na privatne odnose Milanovića i Plenkovića – oni su se privatno posjećivali, dogovarali u koju će stranku, obiteljski su prijatelji… – ali to nema veze. Oni sada obnašaju funkcije. Oni moraju komunicirati. To nema veze sa Zoranom i Andrejom. Zašto da mi poštujemo funkciju ako ju oni ne poštuju?”

Na pitanje hoće li ekonomska situacija biti još gora nego li je sada, odgovorio je:

“Brojke su neumoljive. Ako pogledate cijenu goriva kroz godine, neke stvari su kontradiktorne. Ne možete osporiti da je u jednom trenutku cijena nafte bila 147 dolara po barelu, a cijena goriva na našim benzinskim postajama nije prešla 10 kuna, bila je na oko 8 kuna. Ako uzmete u obzir da je nedavno cijena barela pala i sada je oko 100 dolara, nema tu korekcije. Hajdemo biti realni – nemamo suverenu energetsku politiku. Nebitnoj maloj tvrtki iz Mađarske smo prodali jednu veliku INA-u.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!