Sletjela još jedna skupina navijača. Ministarstvo: Nitko od navijača nije posudio novac za jamčevinu

Vijesti 10. pro 202321:58 1 komentar
Pixsell

Dvadesetak Bad Blue Boysa vratilo se danas tijekom dana u Hrvatsku. Jedna skupina došla je večeras oko 19 sati.

Na Tuđmanu je došlo i do incidenta. “Šta slikaš koju pi**u materinu?” odbrusio je jedan od BBB-ovaca reporteru Jutarnjeg lista i zamahnuo prema njemu rukom.

Jednog od navijača dočekala je obitelj koja je uz sebe imala natpise “Sjever uz odsutne”, a drugi su se pokrivali vrećicama i kapuljačama, prenosi Dnevnik.hr.

Oglasilo se i Ministarstvo

Večeras se oglasilo i Ministarstvo vanjskih poslova, a vezano za nesporazum koji je nastao oko pitanja plaćanja putnih troškova.

“Nastavno na odluku grčkog suda, kojom je na slobodu pušten 31 hrvatski državljanin (pripadnici navijačke skupine), danas je započeo postupak njihovog povratka u Hrvatsku.

Sukladno naputku hrvatske Vlade Veleposlanstvu RH u Ateni, svima je ponuđena novčana pomoć pri povratku u Hrvatsku. Ujedno, ponuđena je i mogućnost izvrštenja uplate jamčevine uz kasniji povrat, radi ubrzanja procedura, no takva ponuda nije iskorištena s obzirom da je jamčevina uplaćena putem odvjetnika navijača.

Veleposlanstvo RH u Ateni dosad je pružilo novčanu pomoć za potrebe kupnje avionskih karata i druge troškove radi povratka u RH za 14 hrvatskih državljana. Ujedno je putni list izdan za njih 6. Vlada, MVEP i Veleposlanstvo RH u Ateni prate situaciju vezanu uz preostale hrvatske državljane koji su pritvoreni u Grčkoj te će nastaviti komunikaciju na svim razinama s grčkim tijelima”, piše MVEP.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare