Tuga u Splitu: Dirljivi oproštaj od Mateja Periša, obratio se i otac Nenad

Vijesti 23. svi 202220:57 > 22:06 komentar
Miroslav Lelas/PIXSELL

Mnogobrojni prijatelji i poznanici Mateja Periša sudjelovali su večeras u posebnom oproštaju od Splićanina koji je danas, gotovo pola godine nakon nestanka, pokopan na splitskom groblju Lovrinac.

S obzirom da je Matej bio veliki obožavatelj mora, a ljeti je radio i kao skiper, veliki oproštaj organiziran je u trajektnoj luci gdje je više desetaka brodova u isto vrijeme zatrubilo njemu u čast.

Prisutni na brodicama, kao i mnogi koji su događaj pratili s kopna, zapalili su bengalke, a ispaljene su i svjetlosne rakete.

“Hvala svima što ste pokazali veliko srce. Ovakva ljubav čovika čini čovikom”, poručio je okupljenima otac Nenad Periš koji se nalazio na jednom od brodova, a potom je predvodio zajedničku molitvu.

Organizatori
Organizatori
Organizatori
Organizatori
Miroslav Lelas/PIXSELL

Od Mateja su se danas oprostili i neki Beograđani koji su zapalili svijeće i pustili balone u Savu na lokaciji gdje su ga nadzorne snimke posljednji put snimile – ispred restorana Savanova.

Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL

Podsjetimo, pod još nerazjašnjenim okolnostima Matej Periš je nestao u Beogradu u noći s 30. na 31. prosinca. Nakon 139 dana potrage koju je budno pratila cijela regija pronađeno je njegovo tijelo u Savi.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.