Što građani misle o novoj Domaćici? “Pravnica, menadžerica, nema potrebe!”

Vijesti 04. svi 202212:05 > 12:141 komentar
Izvor: N1

Naša reporterka Jelena Bokun pitala je građane Zagreba što misle o novoj kampanji Kraša za keks Domaćica, kojem su u naziv dodali i druga ženska zanimanja.

“Nije me uvrijedilo, nemam komentara. Meni ne smeta ništa, meni je OK”, rekla je jedna građanka.

“Ja mislim da nema to potrebe. Žena se mora uvijek normalno isticati, žene su, zna se – majke, kraljice, ali mislim da ovo pravnica, menadžerica… Mislim da to nema potrebe. Osobno obožavam Domaćicu, stari je proizvod, kvalitetan, baš ga volimo, ali nema potrebe”, rekla je

VEZANE VIJESTI

“Ne slažem se nikako, jer neka imena moraju ostati po starome. Nema tu nikakve uvrede. To je sve normalno, ali mislim da treba ostaviti Domaćicu, to je stari Krašov keks”, rekla je jedna građanka.

“Marketinški trik, kaj bi drugo moglo bit’? Uspješan je, svi su to već pročitali, svi to znaju, svi komentiraju. Možda je pala prodaja Krašu pa ga na taj način dižu”, rekla je jedna građanka.

“Malo sam bila zatečena, nisam nešto posebno razmišljala, ali očito ima neku poruku, za domaćice da nisu samo domaćice. U pravilu, ne može se time ništa naškoditi. Domaćica ionako ostaje u sjećanju kao dobar keks, ali ovo je opet dobro za žene, da se malo proširi u smislu da nije samo domaćica, valjda je to poanta”, rekla je jedna građanka.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar