Što ruski Dan pobjede donosi ukrajinskom ratu, sve u N1 Studiju uživo

Vijesti 08. svi 202217:11
Iva Puljić Šego
Izvor: N1

U N1 Studiju uživo u ponedjeljak posebno pratimo proslavu Dana pobjede u Rusiji i kako će se to odraziti na rusku invaziju na Ukrajinu. Hoće li Putin doista i službeno proglasiti rat zemlji koju mrcvari vojnim napadima već više od dva mjeseca. Ukrajinci se ne predaju, iz Azovstalja su evakuirani žene, djeca i starci, ali u katakombama sovjetske čeličane i dalje su ukrajinski borci, među njima i ranjenici.

U nedjelju je u Kijevu bio i premijer Plenković, a u Studiju uživo analiziramo sve aspekte ukrajinske krize i eventualne nove ruske vojne planova. Povijesni uvid u Dan pobjede dat će nam povjesničar Hrvoje Klasić, vojni analitičar prof. Marinko Ogorec analizirat će aktualnu ratnu situaciju, a gospodarski aspekt krize Davor Štern. Iz Kijeva će nam se javiti i tamošnja parlamentarka Kira Rudik.

Političke aktualnosti komentirat ćemo sa zastupnikom Domovinskog pokreta Stipom Mlinarićem Ćipom i Sandrom Benčić, a dekana Medicine i šefa Petrove profesora Oreškovića pitat ćemo o tome kako će bolnice, uz visok stupanj priziva savjesti ginekologa, osigurati dostupnost pobačaja….

Budite uz Ivu Puljić Šego i N1 Studio uživo u ponedjeljak od 10 do 14 sati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar