Stršljeni izboli učenike na Požeškoj gori

Vijesti 23. ruj 202118:53 0 komentara
Unsplash

Pet učenika šestog razreda i tri učitelja iz Osnovne škole Antuna Kanižlića u Požegi te jednu članicu HGSS-a u četvrtak su tijekom školskog izleta na Požešku goru uboli stršljeni, svi su dobili liječničku pomoć i dobro su, potvrdila je ravnateljica škole Marija Samardžija.

Ravnateljica Samardžija izjavila je za Hinu da su svi učenici i učitelji dobili potrebnu liječničku pomoć te da su neki od njih preventivno zadržani na promatranju u dnevnoj bolnici.

Izlet je dio redovitih aktivnosti te škole u sklopu Europskog tjedna mobilnosti. Uoči svakog izleta škola o svojim aktivnostima i mjestima na kojima će biti učenici redovito izvještava i lokalne žurne službe.

PROČITAJTE JOŠ

Tijekom današnjeg izleta aktivnosti učenika i njihovih učitelja pratili su članovi HGSS-ove stanice u Požegi, koji su im bili i prvi na pomoći.

“Gospođa iz HGSS-a nakon svega došla je u školu provjeriti jesu li svi dobro. To je iznenadilo mnoge jer je nju ubolo deset stršljena. Ona je na osnovi informacije od mještana locirala veliko gnijezdo stršljena i tako zaštitila druge građane”, rekla je Samardžija.

Uz hitnu medicinsku pomoć, koja se brinula o ozlijeđenima, danas su na terenu bili i članovi Javne vatrogasne postrojbe grada Požege, koji su uništili gnijezdo stršljena u velikom stablu uz cestu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!