Todorić tvrdi da je proveo neovisne ankete: Pogledajte koliko mu daju šanse da postane premijer

Vijesti 21. pro 202318:01 0 komentara
N1

Bivši vlasnik Agrokora, Ivica Todorić, je prije tjedan dana emisiji Točka na tjedan N1 televizije najavio kako ide u utrku za premijera Hrvatske jer mu ankete idu u prilog.

Sada tvrdi kako je ovih dana “proveo više neovisnih istraživanja javnog mišljenja (u HR i inozemstvu) o rejtingu Ivice Todorića i političke stranke koja će biti osnovana pod njegovim vodstvom početkom 2024. godine”.

“Iako stranka još nije registrirana, i s obzirom da još nisam predstavio njen plan i program, ankete su pokazale izvrstan rejting i Ivice Todorića osobno i njegove političke stranke u osnivanju. Kada bi danas bili parlamentarni izbori, politička stranka Ivice Todorića prema neovisnim istraživanjima dobila bi 7-9% glasova građanki i građana Republike Hrvatske”, navodi Todorić u svojem priopćenju.

“Takvi rezultati jasno pokazuju da je građanima dosta Plenkovićeve korumpirane klike i žude za promjenama i novim licima na političkoj sceni”, dodaje.

Todorić napominje i da nakon registracije stranke te predstavljanja tima i programa očekuje značajan rast rejtinga, a nakon kampanje i najveći broj glasova na parlamentarnim izborima, kao i povjerenje građana za sastavljanje nove Vlade koja će transformirati Hrvatsku u regionalnu ekonomsku silu i u potpunosti iskorijeniti kriminal i korupciju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!