Todorić: Zlata Hrvoj-Šipek štiti Plenkovića i kupuje vrijeme pred izbore

Vijesti 03. sij 202421:38 1 komentar
Patrik Macek/PIXSELL

"Još jedan neuspješan pokušaj "pranja" njihovog političko-pravnog neuspjeha protiv mene i pokušaj kupovine vremena pred izbore, a znamo da će fijasko oko Agrokora i sve što je iz njega proizašlo, na kraju i srušiti Plenkovića na izborima", stoji, između ostalog, u priopćenju Ivice Todorića za medije, nakon što je Glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj Šipek pred Vrhovnim sudom podigla zahtjev za zaštitu zakonitosti protiv odluka dvaju sudova u slučaju "veliki Agrokor".

“Oni naravno koriste sve mogućnosti da produže tu agoniju, kako bi ponovno pokušali izmanipulirati građane RH da se radi o nečem drugom, a ne o Plenkoviću i kriminalu njegove organizacije. Ovaj potez samo potvrđuje da je u DORH-u totalni kaos, a ovim činom ga samo produbljuju”, navodi Todorić u priopćenju.

Dodaje kako s pravne strane, kakva god bila odluka Vrhovnog suda, ona ne može biti na štetu okrivljenika i zaključuje da se tu radi o pokušaju manipulacije.

Na kraju priopćenja je postavio pitanje Zlati Hrvoj Šipek: “Kako vas gospođo nije sramota da ovakav spis, u kojem se jasno vide protupravne radnje vas i vaših zamjenika uopće šaljete pred instituciju Vrhovnog Suda Republike Hrvatske?”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare