Tomašević za N1: Filipović se više bavi mnome nego problemima u gradu

Vijesti 14. tra 202113:09 > 13:162 komentara
Izvor: N1

Tomislav Tomašević, kandidat za gradonačelnika Zagreba platforme Možemo!, prokomentirao je istraživanje N1 televizije o lokalnim izborima, prema kojem je najizgledniji kandidat za čelno mjesto grada. Naime, Tomašević prema anketi dobiva 37,2 posto glasova, dok HDZ-ov Davor Filipović dobiva 13,4 posto.

Tomislav Tomašević rekao je da ankete pokazuju stabilnu podršku i dodao da očekuje ulazak u drugi krug.

“Ne opuštamo se, kampanja se tek zahuktava. Ostavit ćemo i zadnji atom snage u kampanji, bez obzira na odlične rezultate u anketi”, kazao je.

VEZANE VIJESTI

Vjeruje da će moći formirati vladajuću većinu u Gradskoj skupštini s progresivnim strankama koje su bile u oporbi. Rekao je da ima oko šest posto neodlučnih birača i zadatak će im u ovih mjesec dana biti da neodlučne uvjere da im daju glas.

Naveo je da je s kao 21-godišnjak bio savjetnik UN-ove agencije za cijelu Europu, a s dvadesetak godina provodio višemilijunske projekte.

“Ne ovisim o nikome, dobivam plaću u Hrvatskom saboru. Zaposlenik sam hrvatskoga naroda, U Sabor sam došao s najviše glasova od svih zastupnika. Vidi se moj rezultat u odnosu na moju stranu, i njegov rezultat u odnosu na njegovu stranku. Filipović bez podrške stranke nije politički akter. Ako itko može provesti promjene, to sam ja, a kolega Filipović sve duguje stranci.

Usporedbe s Ivanom Viliborom Sinčićem ga, kaže, ne ljute: “Svaki dan se više bavi mnome nego problemima u gradu. Ja se ne bavim drugim kandidatima. Puno je problema koje treba paralelno početi rješavati i pripremamo se već sada”, rekao je Tomašević.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar