“Tražimo prijevremene izbore! Očekujemo da se premijer obrati javnosti”

Vijesti 19. velj 202211:55 > 13:18 0 komentara
N1

Marija Selak Raspudić iz Mosta za N1 je komentirala akciju USKOK-a u kojoj je izvršen pretres kuće ministra graditeljstva, Darka Horvata, a on odveden na ispitivanje.

“Očekujemo prijevremene izbore! Komentar može biti samo jedan, a to je raspisivanje prijevremenih izbora. Ovo više nije iznimka, nego pravilo”, rekla je Selak Raspudić, dodavši da Plenković, čak i kad pokušava izmijeniti ministre, ponavlja isti obrazac.

“Jedino što mi možemo zatražiti su prijevremeni izbori. Hrvatska se mora probuditi i ne, Hrvatsku ne mora voditi koruptivna organizacija”, rekla je.

VEZANE VIJESTI

Premijer Plenković je prije dva dana rekao da oporba “da na trepavicama stoji”, on neće smijeniti nikoga do kraja mandata.

“Naravno da mu se ta izjava obila o glavu, kao što se i uvijek obije jedna bahatost i arogancija koja ignorira dodir sa stvarnošću. Nije stvar što oporba želi, nego pitanje sadržaja, zbog čega ministre treba smijeniti. On ignorira činjenice i na kraju imamo paradoksalnu situaciju da mu USKOK čini rekonstrukciju Vlade”, rekla je Selak Raspudić.

Govoreći o prijevremenim izborima, Selak Raspudić je rekla da ne može reći da je to stvar samo Mostove želje, nego da bi svi građani u Republici Hrvatskoj bili sretni da ih ima tko voditi. “Što čekamo, da posljednji ministar u Plenkovićevoj Vladi bude odveden od USKOK-a? Onda možemo ustanoviti država to sam ja, jer to i jest Plenkovićev cilj, budući da jest gluh za sve što se događa oko njega”, rekla je Selak Raspudić, dodavši da očekuje da se Plenković tijekom dana obrati javnosti.

Tijek događaja iz minute u minutu pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!