U N1 studiju uživo gostuju Šuica, Hajdaš Dončić, Petrov, Vidović, Mamić…

Vijesti 06. svi 202207:49 0 komentara
N1

Ne propustite N1 studio uživo.

Gošća N1 studija uživo u povodu završetka Konferencije o budućnosti Europe bit će potpredsjednica Europske komisije Dubravka Šuica. Razgovarat ćemo i o odgovoru Europske unije na agresiju Rusije na Ukrajinu te naporima Europske komisije u zbrinjavanju izbjeglica.

Potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić nakon sjednice predsjedništva stranke objašnjava stav koji su zauzeli oko primanja Finske i Švedske u NATO, a nakon uvjeta koje je za to postavio predsjednik Republike Zoran Milanović. Govorit će i o raspravi o raspuštanju Hrvatskog sabora koja je istodobno na dnevnom redu Sabora.

O toj inicijativi Mosta sve će nam reći i predsjednik te stranke Božo Petrov, a pitat ćemo ga i o podršci koju pružaju Zoranu Milanoviću u slučaju primanja Švedske i Finske u NATO. Također, razgovarat ćemo i mogućoj postizbornoj suradnji s SDP-om i Možemo!, o čemu ovih dana govori novi pravaš Hrvoje Zekanović.

Potpredsjednik Sabora iz Kluba Socijaldemokrata Davorko Vidović iznijet će stav svoga kluba oko ovih pitanja, a razgovarat ćemo i u kojoj je fazi osnivanje nove stranke iz udruge koja se promovira diljem Hrvatske.

S političkom analitičarkom i komunikacijskom stručnjakinjom Ankicom Mamić napravit ćemo pregled političkog tjedna, posebno incijative za raspuštanje Sabora, kao i nove faze sukoba predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića.

Gledajte N1 studio uživo u petak od 10 do 14 sati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!