U N1 studiju uživo s Igorom Bobićem o aktualnostima s Bujasom, Puljkom, Čačićem

Vijesti 26. svi 202207:01 0 komentara
N1

Gledajte N1 studio uživo s Igorom Bobićem od 10 sati.

Gost N1 studija uživo bit će predsjednik Udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas, s kojim razgovaramo o apelu Vladi da provede reforme i prihvati prijedlog porezne reforme HUP-a za povećanje plaća. Porezni nadzor koji je utvrdio milijunske dugove za PDV mnogim ugostiteljima također će biti naša tema.

Bivši gradonačelnik Splita i kandidat za novi mandat Ivica Puljak u danu u kojem se u Splitu odigrava sigurnosno rizična utakmica finala Kupa reći će nam zašto odgovornim za nerede na autocesti A1 smatra HDZ i predsjednika te stranke Andreja Plenkovića. Razgovarat ćemo i o tome što nudi građanima na lipanjskim izborima.

Ličko-senjski župan Ernest Petry, u tjednu u kojem je obilježen Dan njegove županije, a premijeru dodijeljena titula počasnog građanina, govorit će o tome zašto ju je Andrej Plenković zaslužio i što je napravio od kada je preuzeo vlast od bivšeg HDZ-ovca Darka Milinovića, čija se stranka Lipo tome žestoko protivila.

Odluke Ustavnog suda o referendumskim inicijativama, prijedlog predsjednika Republike Zorana Milanovića da se ukine Ustavni sud, inicijativa tzv. progresivne oporbe za uvrštenje prava na pobačaj u Ustav, blokada pristupanja Finske i Švedske NATO-u, kao i moguće nove mjere Vlade za suzbijanje inflacije – sve su to teme za razgovor s članovima vladajuće koalicije neposredno nakon koalicijskog sastanka koji se u 10 sati održava u Banskim dvorima. Gosti N1 studija uživo bit će predsjednici HSLS-a i NS Reformisti – Dario Hrebak i Radimir Čačić.

Gledajte N1 studio uživo s Igorom Bobićem od 10 sati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!