U potresu im je stradao dom, sada ga pokušavaju obnoviti. Možete im pomoći

Vijesti 11. pro 202210:33 0 komentara
N1 / Matea Klišanin

Mnogi stanovnici Sisačko-moslavačko županije ni ove godine Božić neće dočekati u svojim domovima. Među njima je i obitelj Šimić kojoj je u potresu stradao stan. Za njega otplaćuju kredit, a država zgradu ne obnavlja. Zbog toga privremeno žive kod roditelja u Komarevu. Večeras održava koncert na kojemu će se pokušati prikupiti novac koji bi ovoj obitelji pomogao da ponovno stane na noge.

“Do sad je prikupljeno 50 tisuća kuna, a koncert večeras počinje u 18 sati”, javlja reporterka N1 televizije Matea Klišanin.

Mirna Šimić  kaže da će se koncert održati u Rafinerijskom domu u Sisku s početkom u 18 sati, a publiku će zabavljati zagrebački rock bend Tai Vort. “Pozivamo sve ljude da dođu, da nas podrže i da se malo zabave”, kaže gospođa Šimić.

VEZANA VIJEST

Kaže kako im je teško jer još jedan Božić neće dočekati u svom stanu. “Teško nam je, ali kako kažu strpljen, spašen. A mi ćemo se još malo strpiti”, rekla je Mirna Šimić.

N1

Obitelj Šimić se nada da će ovom akcijom uspjeti skupiti dovoljno novca da plate dio kredita kojeg moraju plaćati još 23 godine. “Država je javila da je zgrada trebala već ići u obnovu, ali prošle su dvije godine i ja ne vjerujem da od toga neće biti ništa”, kaže Juraj Šimić.

Pozivamo sve naše gledatelje i čitatelje da večeras u 18 sati dođu u Sisak na rock koncert u Rafinerijskom domu se i da uz zabavu pomognu obitelji Šimić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!