Urušila se kuća vatrenih dinamovaca, pomažu im navijači Hajduka

Vijesti 30. pro 202013:16 > 13:19 1 komentar
N1

Nakon razornog potresa koji je jučer razorio Petrinju i okolna mjesta, tlo neprestano podrhtava i dalje. Pomoć građanima pogođenim potresom stigla je iz cijele Hrvatske.

Prve su se odazvale navijačke skupine. Bad Blue Boysi su već do 16:30 bili u Petrinji, dok su ostali navijači u svojim gradovima skupljali potrepštine. Splitska Torcida se jučer navečer zaputila u Petrinju i okolna mjesta s tri autobusa, a danas dolazi još 200 pripadnika navijačke skupine i Splićana koji žele pomoći.

Gospodin iz Nebojana zahvalio Torcidi na pomoći

Jednog mještanina sela Nebojan pokraj Petrinje posebno su oduševili navijači Hajduka koji su mu pomogli čistiti kuću i sve oko nje.

VEZANA VIJEST

“Radio sam 24 sata, vratit ću se noćas kući, ali to je manje bitno. Najbitnije je, poanta priče je da je kuća od vatrenih dinamovaca, a pomagači su još vatreniji hajdukovci. Evo, prvi puta ih vidimo, ali svaka im čast, hvala im”, rekao je gospodin za N1.

U područjima pogođenim potresom se nalaze i pripadnici riječke Armade. Navijačke skupine su ažurne i na svojim društvenim mrežama gdje izvještavaju što je od potrepština potrebno ljudima.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare