Uskok provodi izvide u petrinjskoj Privredi, odnose se na razdbolje Dumbovića

Vijesti 05. pro 202211:05 0 komentara
N1/Ilustracija

Uskok provodi izvide u petrinjskoj tvrtki Privreda, rekao je predajednik Gradskog vijeća Robert Polanščak na početku sjednice Vijeća.

Potvrdila to za N1 i gradonačelnica Magdalena Komes, koja je dodala da se uzima dokumentacija vezana za Aglomeraciju.

“Informacije koje je imam su da je policija po nalogu USKOK-a ušla u naše trgovačko društvo Privreda radi provođenja izvida, oni su tajni. Ali znamo da se odnose na ono prethodno razdoblje, na vrijeme gradonačelnika Dumbovića. Što se tiče Aglomeracije Petrinje, ovo je, mislim, da prvi put dolaze”, rekla nam je Komes.

PROČITAJTE JOŠ

U isto se vrijeme održala i skupština Grada Petrinje na kojoj je bivši gradonačelnik Darinko Dumbović prigenuo za gradskog zastupnika.

Podsjetimno, Darinko Dumbović, bivši saborski zastupnik i gradonačelnik Petrinje, a koji je proveo gotovo dva i pol mjeseca u pritvoru zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela nezakonitog pogodovanja i pomaganja u nezakonitom pogodovanju, vraća se u politiku.

“Odlučio sam se vratiti jer je Petrinja jedan ogroman problem, građani imaju ogromne probleme, pretrpjeli su jednu od najvećih katastrofa u novijoj povijesti. Nakon dvije godine potresa i mandata ove vlasti nije se ništa pokrenulo. Grad se pretvorio u destinaciju svih mogućih frustracija”, rekao je Dumbović danas za N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!