Završno obraćanje Puljka uoči izbora: Dogovorit ćemo suradnju s Mostom i SDP-om

Vijesti 08. srp 202208:54 > 10:10
N1

U nedjelju Splićanke i Splićani odlučuju kome će dati povjerenje da vodi njihov grad - Ivici Puljku iz stranke Centar ili nestranačkom kandidatu HDZ-a i HSS-a Zoranu Đogašu. Završnu press konferenciju održao je Ivica Puljak.

“Postoji model koji smo mi etablirali kad smo upravljali gradom. To je bio model reda. U prvom krugu građani su izabrali taj naš model. Pozivam sve građane da u nedjelju izađu na izbore i odaberu red i budućnost. Mi ćemo nakon potvrde pobjede u nedjelju nastaviti beskomrpomisno s velikim žarom i radom voditi ovaj grad”, rekao je Puljak.

Zahvalio je svim medijima na praćenju kampanje.

Pozvao birače da izađu u nedjelju

Poslao je i poruku biračima.

“Pozivam građanke i građanke Splita – ovo je vaš grad i vi odlučujete o njemu kako će on izgledati u budućnosti i stoga vas pozivam da izađete na izbore i da odaberete mene i moje zamjenike”, kazao je.

Kazao je da su već komunicirali s Mostom i SDP-om oko koalicije.

“Dogovorili smo da ćemo sjesti i dogovoriti suradnju. Ja sam siguran da će do suradnje doći. Sada se zna točno koji je to model – to je model javnih interesa, javnih natječaja i model u kojem nema podjele plijena”, rekao je Puljak.

“Mi ćemo ponuditi razne modele suradnje i u razgovoru s njima ćemo pronaći model koji svima odgovara”, dodaje.

Tijek kampanje

Kazao je da nije zadovoljan kako je tekla kampanja.

“Plenković je došao u Split i Splićane proglasio da nisu normalni što nisu glasali za njih. To je zaista ispod svake razine”, ističe.

“Nisam zadovoljan time što je Jandroković došao građanima Splita nametati kako da oni glasaju. Mislim da to Splićani ne vole.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar