Tomislav Tomašević: S ponosom ću povesti ovaj grad u bolju budućnost

Vijesti 30. svi 202121:19 > 22:43 0 komentara
n1

Građani Hrvatske izašli su danas na drugi krug lokalnih izbora kako bi odlučili tko će iduće četiri godine voditi gradove, ali i niz županija i općina. Nadmoćnu pobjedu u Zagrebu odnio je Tomislav Tomašević sa 199.630 glasova. Njegov protukandidat Miroslav Škoro osvojio je 106.300 glasova.

“Hvala, Zagrebe”, rekao je Tomislav Tomašević. “Hvala na povjerenju, nadi, ustrajnosti da je prava promjena moguća, na jasnom mandatu za pravu promjenu. Hvala što ste vjerovali u mene, sebe i sve nas”, dodao je.

VEZANE VIJESTI

“Dat ćemo sve od sebe da to povjerenje opravdamo. Hvala i onima koji nam nisu dali glas jer ćemo dati sve od sebe da u idućem razdoblju dobijemo i vaše odobravane u smislu boljeg upravljanja gradom i bolje kvalitete života.

“Zadnji dani kampanje bili su izazovni, ali ostali smo, kao što smo i obećali, pozitivni, neću ponavljati laži kojima smo bili izloženi. Borim se čitav život za ovaj grad, protiv štetnih odluka onih koji ga sustavno zanemaruju i koriste kao bankomat. Moja kampanja za Zagreb počela je 1998. kad sam imao 16 godina, a da to nisam znao, kad sam se borio protiv ilegalnog odlaganja opasnog otpada u šljunčarama uz rijeku Savu. 23 godina kasnije, evo nas zajedno s najboljim timom s kojim već godinama dijelim borbu za pravednije, solidarnije i tolerantnije društvo!

Iza nas nije bilo velikih donatora, podržali ste nas vi, građani, stotine volontera… S ponosom ću povesti ovaj grad u bolju budućnost. Bit ću gradonačelnik svih građana i onih kojima sam bio i onima kojima nisam bio izbor. Vjerujem da svi građani žele bolje uvjete života. To je naša misija, ali ne samo za iduće četiri godine, naš pogled ide dalje u budućnost jer nam je ključna dugoročna dobrobit za ovaj grad”, istaknuo je u govoru Tomašević.

“Zagrebe, dali ste mi povjerenje, a ja vas tražim sudjelovanje u promjenama, u donošenju odluka o razvoju grada. Molim i za strpljenje jer nas čeka velik posao i sve promjene pred nama neće biti ni brze ni jednostavne, ali zajedno možemo ostvariti sve potencijale ovog grada i učiniti ga boljim mjestom za sve, a ne samo za odabrane. Na kraju ove divne večeri želim poručiti – krenimo zajedno u bolju  budućnost, svi mi to možemo”, zaključio je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!