Velika količina ecstasya zapljenjena na Zrću i Katarelcu

Vijesti 03. srp 202316:30 0 komentara
N1

Policija je tijekom trajanja festivala elektronske glazbe na plažama Zrće i Katarelac zaplijenila 12.338 tableta ecstasyja, 716 grama MDMA, 185 grama kokaina, 1,5 kilograma ketamina i 620 grama marihuane, izvijestilo je u ponedjeljak Ravnateljstvo policije.

Policija dodaje da je u akciji, provedenoj od 24. do 30. lipnja, zaplijenila 460 grama punila i tri digitalne vage, a privremeno je oduzeto 52.985 eura i 1785 britanskih funti.

Nadodaje da je devet osoba kazneno prijavljeno zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe opojnih droga, do kojih je osam britanskih državljana i jedan hrvatski, a također je izdano 52 prekršajna naloga na temelju kojih je naplaćeno 23.694 eura novčanih kazni.

Ravnateljstvo policije ističe da su policijski službenici PU ličko-senjske i PU zadarske proveli ukupno osam kriminalističkih istraživanja te 10 pretraga stanova i drugih prostorija.

Policija navodi da su u jednom slučaju uporabljena sredstva prisile tjelesna snaga i sredstva za vezivanje nad državljaninom Ujedinjenog Kraljevstva zbog narušavanja javnog reda i mira.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!