VIDEO / Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića

Vijesti 28. ožu 202414:24 1 komentar
Facebook / Zoran Milanović

Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na Facebook profilu i komentirao posljednji istup premijera Andreja Plenkovića.

Ovaj put tema su bili inicijali “AP”. Naime, predsjednik Vlade tvrdi da ne zna što predstavljaju dok predsjednik Republike kaže da “svi jako dobro znaju tko je taj zaštitnik kriminalaca – Andrej Plenković. Evo tko je AP.”

“Plenković je zaštitnik korupcije u Hrvatskoj, pod čijom je vlašću stvorena najgora koruptivna hobotnica u povijesti hrvatske države. Nema ministarstva, državne tvrtke ili javne institucije u kojoj se nije kralo, pogodovalo ili barem varalo”, rekao je Milanović u video obraćanju javnosti pa nastavio o Plenkoviću:

“On je uzurpator koji je okupirao gotovo sve neovisne institucije naše države. A sada pod svaku cijenu želi okupirati i DORH, kako bi spriječio istrage protiv svojih ministara i najbližih suradnika. Baš zato je izabrao stranačkog dečka Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika.”

Također, Milanoviću smeta što premijer uvjerava narod da žive dobro, s čime se ne slaže.

“Potjerao je mlade obitelji u inozemstvo jer je posla i novca bilo samo za HDZ-ovce i njihove prijatelje. Plenković je briselski poslušnik koji se nikada, ali baš nikada nije usudio suprostaviti ili suprostaviti birokratima iz Bruxellesa, a za to je bilo prilike i potrebe. Uvijek je brinuo samo o svojoj osobnoj karijeri i interesima. Nema mašinerije koja ga može oprati od štete koju je u posljednjih osam godina nanio Hrvatskoj”, zaključio je Milanović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare