VIDEO | Nevjerojatan gaf Grka: Bitorajca prikazali kao huligana u Ateni

Vijesti 12. kol 202307:44 0 komentara
Screenshot / Instagram

Grčki mediji napravili su nevjerojatan gaf, a o svemu se oglasio glavni akter te pogreške.

Hrvatski glumac Rene Bitorajac iznenadio se kad je na televiziji, u grčkom dnevniku, vidio svoje lice. I to kako kao navijač izvikuje “Za dom spremni” i podiže ruku u nacistički pozdrav zajedno s ostalim navijačima.

Radi se o sceni iz filma “Metastaze” u koje je Bitorajac odglumio Krpu, pripadnika BBB-a. Glumac je istaknuo da je scena iz igranog filma iskorištena kako bi se ocrnila i generalizirala jedna grupa.

“Uvijek sam si htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti”, napisao je u objavi na Instagramu uz video te dodao:

“Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištenje scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije. Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen Molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije. U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa. Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala.

Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziva za ispitivanje!”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!