VIDEO / Zbog ovog pitanja na N1 došlo je do sukoba između Selak Raspudić i Miletića

Vijesti 24. tra 202410:54 0 komentara

Marija Selak Raspudić njezin suprug Nino Raspudić napustili su Most, a razlog je izjava Marina Miletića.

Podsjetimo, do sukoba između Selak Raspudić i Miletića došlo je nedavno kada je Selak Raspudić N1 debati prije izbora na pitanje je li pobačaj pravo žene odgovorila s “da”.

Miletić je odmah reagirao da se Selak Raspudić pogrešno izrazila i naglasio da nije članica stranke.

“Most je jasno za – život. Objavili smo svoju političku deklaraciju i jasno smo rekli da smo za život. Vrh stranke, Predsjedništvo, naš predsjednik, svi mi tu imamo isti stav. Marija se ovdje pogrešno izrazila, ali neka ona sama to objašnjava. Ona nije član stranke niti ima ikakvu stranačku funkciju. A narod će preferencijalnim glasovima pokazati što misli o svakom od nas”, poručio je Miletić.

Selak Raspudić je povrijedila ta izjava.

“Do našeg razilaženja nije došlo zbog liste za Europski parlament, predmet rasprave među nama bile su nesuglasice oko kampanje i onoga što je njoj prethodilo. Nesuglasice nismo uspjeli razriješiti. Liste za europske izbore samo su bile povod za ovo obraćanje i rasvjetljavanje situacija. Bilo mi je ponuđeno da budem na listi za Europski parlament, kolega Marin Miletić također je izrazio želju da bude na listi za Europski parlament”, rekla je.

“S obzirom na činjenicu da se kolega Miletića od mene javno ogradio, smatrala sam da nije primjereno da nosim zajedničku listu”, dodala je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!