Vučemilović zatražila hitnu ispisnicu iz Domovinskog pokreta!

Vijesti 29. srp 202109:48 > 09:54 9 komentara
N1

Vesna Vučemilović zatražila je ispisnicu iz Domovinskog pokreta, doznaje N1

“Poštovani, zahtijevam da se s danom 28.7.2021. žurno ispišete iz članstva političke stranke Domovinski pokret te mi pošaljete potvrdu da više nisam član”, napisala je Vučemilović u zahtjevu koji je dostavila u stranku.

Podsjetimo, nakon što je njezin brat i bivši šef Domovinskog pokreta Miroslav Škoro dao ostavku na čelno mjesto te stranke, Vučemilović se u nekoliko navrata sukobila s novim vodstvom stranke.

Ubrzo nakon što je u srijedu počela sjednica Predsjedništva DP-a na kojoj  je jednoglasno prihvaćena ostavka Miroslava Škore, Vučemilović je napustila sjednicu rekavši kako je protiv nje pokrenut disciplinski postupak.

Uoči jučerašnje sjednice Vučemilović je poručila kako očekuje konstruktivnu i ozbiljnu raspravu o svemu što se dešavalo u proteklih tjedan dana te na pitanje očekuje li sankcije zbog svojih istupa u javnosti rekla da to nije ozbiljno pitanje.

Nakon sjednice s koje je izašla, teško je otpužila novo vodstvo stranke nazvavši ga “mutnim likovima koji pokušavaju oteti stranku”.

“Danas mi je na sjednici Predsjedništva DP-a oduzeta riječ i protiv mene je pokrenut disciplinski postupak. Problem je što kolovođe ove sramote očito ne razumiju da me ni na taj način neće ušutkati! Mutni likovi koji pokušavaju preoteti stranku Miroslavu Škori zamjeraju mi, navodno, to što nastupam u medijima, a onda me ušutkavaju na sjednici Predsjedništva, koja se nikad ne bi ni održala da ja nisam ustrajala. Sankcije, ušutkavanje i zastrašivanje, anonimno blaćenje po medijima, mijenjanje brava na vratima stranačkih prostorija… Recite vi meni, ponašaju li se tako dobronamjerni ljudi koji rade na dobrobit naroda, države i stranke”, napisala je Vučemilović u srijedu na svom profilu na Facebooku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare