Zabrana narodnjaka: “Različitost je dobra dok se svi slažu s onim što ja mislim”

Vijesti 27. velj 202309:08 1 komentar
N1

Komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček bila je gošća Novog dana.

Govoreći o narodnim obveznicama, Kišiček kaže da je ovo samo početak i da će tijekom predizborne kamanje biti još sličnih stvari. “Opoziciji je teško, oni se mogu osloniti samo na to da će neki Vladini potezi biti fijasko. Čini mi se da obveznice neće biti jedan od poteza koji će propasti, ne vidim kako bi to moglo naštetiti onima na vlasti”, kaže.

Kišiček kaže kako je daleko teže oporbi koja želi preuzeti vlast jer oni moraju dokazati i da su dobri i da je postojeća vlast loša. “S obzirom kakva je oporba, kakvi su lideri oporbe, mislim da će to biti dosta teško”, kaže Kišiček.

“Ministar Butković, sad kad nema Marića, postao je najsimpatičnija osoba u tom komunikacijskom smislu, ima osobnost i ne ustručava se reći nešto suprotno… Vi želite ministra kojeg će ljudi upamtiti. Oni se mijenjaju, ali nijedan od njih nije iskočio kao netko tko može biti lider. Sve je prepušteno premijeru koji rješava sve probleme… Riskantno je, ali ako želite biti zapamćeni, onda morate naporaviti nešto svoje”, kaže.

Zabrana narodnjaka

Na pitanje o zabrani narodnjačkog koncerta u Puli, Kišiček kaže kako je gradonačelnik sve oblikovao u jasnu poruku. “Je li on u pravu… mislim da to nije baš najbolja odluka, stvari treba ograničavati, treba voditi računa o nekim elementima, možda o takvim stvarima voditi računa, ali nije dobro ništa zabranjivati”, kaže ova komunikacijska stručnjakinja dodajući i da ne treba etiketirati ljude koji slušaju neku određenu vrstu glazbe. Ona smatra i da bi ova zabrana gradonačelniku Pula mogla naštetiti na izborima.

“Različitost je dobra dok se svi slažu s onim što ja mislim”, ilustrira Kišiček.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare