Zadravec o izboru Vatavuka: Ima moju punu podršku, želim mu dobre rezultate

Vijesti 12. svi 202111:09 > 11:38 3 komentara
N1

Danas je održana sjednica Upravnog vijeća za imenovanje v.d. ravnatelja Vinogradske bolnice do natječaja i izbora novog ravnatelja/ice. Marija Zovaka na toj je poziciji zamijenio dr. Zoran Vatavuk.

Predstojnica Klinike za radiologiju, Dijana Zadravec komentirala je izbor novog v.d.-a ravnatelja.

VEZANE VIJESTI

Čestitala je Vatavuku na izboru.

“Želim mu dobre poslovne odnose. Ima moju punu podršku i nudim svoju punu suradnju, kao što sam nudila svim njegovim prethodnicima”, rekla je Zadravec.

Komentirala je i stanje na radiologiji. “Nema nas dovoljno s obzirom na volumen posla, ali mi smo i dalje najveća radiologija u zemlji, stoga javno komuniciranje da ovdje radiologa nema je potpuno krivo”, rekla je Zadravec.

Pacijenti će svoje nalaze dobiti u roku, potvrdila je.

“Ja imam prijedloge, već sam ih predložila Zovaku, predložit ću ih i profesoru Vatavuku. Mislim da to uopće nije adekvatan naziv – reality show, nego su mediji uključeni, a za to potrebe nije bilo. U pozadini stoje interesne skupine privatnih klinika, pojedinaca i imenom sam ih već više puta istaknula u javnosti”, rekla je Zadravec.

S ministrom Berošem i sa Zovakom bila je u kolegijalnim odnosima. “Kad smo počeli uže surađivati u nekakvim upravnim stvarima, tu smo se u našim pogledima na rješavanje problema razišli, to sam jednako govorila da su bili problemi koje se tiču moje prijave za korupciju, a to sve imaju institucije u papirnatom obliku”, rekla je Zadravec.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare