Zagrebački holding zapošljava. Objavili kolike plaće nude

Vijesti 15. svi 202415:47 0 komentara
Davorin Visnjic / Pixsell

Zagrebački holding objavio je prije par dana niz oglasa. Zapošljavaju čistačice, komunalne radnike, magistre farmacije, pravne suradnike, vrtlare...

Holding zapošljava 25 čistača ili čistačica.

Nude ugovor o radu na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci uz probni rad u trajanju od 3 mjeseca, mjesečnu bruto plaću u iznosu 1050 eura i dodatne mjesečne primitke u neto iznosu 176.66 €, plaćenu godišnju kartu za gradski i međugradski prijevoz, dodatnu godišnju nagradu, regres, božićnicu, dar za djecu mlađu od 15 godina povodom Sv. Nikole te dar u naravi za Uskrs.

Do četvrtka je otvoren i natječaj za šest komunalnih radnika koji će posao obavljati na području gradskih groblja. Nude ugovor o radu na određeno vrijeme (6 mjeseci) uz ugovaranje probnog rada, osnovnu mjesečnu bruto plaću u iznosu 1127.39 € koja se uvećava za 0.5% po godini radnog staža, dodatne mjesečne primitke u neto iznosu 176.66 €, plaćenu godišnju kartu za gradski i međugradski prijevoz, dodatnu godišnju nagradu, regres, božićnicu, dar za djecu mlađu od 15 godina povodom Sv. Nikole te dar u naravi za Uskrs.

Gradske ljekarne traže dva viša magistra farmacije i dva farmaceutska tehničara, Sektor za financije traži eksperta za osiguranje, podružnica Vladimir Nazor spremačicu i radnika u ugostiteljstvu, prenosi Index.

Sve detalje o natječajima i uvjetima koji se nude možete doznati OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!