Zagrebački studenti demolirali hotel u Ohridu: “Nismo krivi za zapaljenje”

Vijesti 16. svi 202315:33
Pixabay

Studenti zagrebačkog Kineziološkog Fakulteta prošlog su tjedna za vrijeme boravka u Sjevernoj Makedoniji s kolegama iz Srbije uništili dio hotela u Ohridu.

Društvenim mrežama počelo je kružiti nekoliko videa na kojima se vidi kako studenti skaču i divljaju, pišu 24 sata.

Snimke prikazuju studente za stolom na kojima se jasno čuje glas odgovorne osobe koja upozorava da je roštiljanje u sobama zabranjeno.

Snimka snimljena sljedećeg dana prikazuje razbijeni namještaj i prozore hotela, rupe u zidovima i boce ispijenog alkohola bačene na krov susjedne zgrade.

“Jako smo iznenađeni. Mi imamo velike grupe studenata koji dolaze na druženja ovdje. Nikad nije bilo problema dosad. Razumijemo da su to mladi ljudi, ali mora postojati mjera. Nisu zapalili sobu, ali su trgali inventar”, rekao je menadžer hotela za i dodao da su zagrebački studenti bili ti koji su bili agresivni.

Interveniralo je osiguranje pa potrebe za policijom nije bilo, a hotel je nastavio sa svojim radom.

Predstavnik Studentskog zbora Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Marin Stojčević negira takve tvrdnje. “To uopće nije kat Zagreba, menadžer nam je potvrdio da su za tu sobu krive instalacije i da nije namjerno zapaljena. Ja sam svako malo bio negdje i ne mogu sve kontrolirati, ali smo odmah u grupu napisali da se ne rade problemi”, rekao je za 24 sata.

Objasnio je da je u hotelu bilo 12 fakulteta i da zato što su oni jedan od najvećih nije u redu da se samo njih krivi. Kaže da on nije vidio nikoga s KIF-a da radi probleme, nego da su za štetu odgovorni studenti iz Mostara jer je ih je osobno vidio da bacaju vaze po hodniku i rade štetu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

PROČITAJTE JOŠ