Živi zid predstavio kandidate za karlovačkog župana i gradonačelnika

Vijesti 01. tra 202115:59 0 komentara
N1

Živi zid je u četvrtak predstavio Davida Gorupa kao kandidata za župana Karlovačke županije te Čedomira Tatalovića za gradonačelnika Karlovca i Marijana Fudurića za njegova zamjenika.

Predsjednik stranke i europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić rekao je da su se Gorup i Tatalović kao aktualni vijećnici u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini borili u oporbi te dali niz konstruktivnih prijedloga.

“Nažalost, nigdje tamo gdje je HDZ na vlasti bilo kakav konstruktivan prijedlog ne pada na plodno tlo”, kazao je Sinčić.

Istaknuo je kako je svuda ideja Živog zida “učinkovitiji život građana, da budemo zemlja vladavine zakona, ne zemlja u kojoj vlada negativna selekcija, da nismo luzeri Europe, taoci političke mafije.

Najavio je da će Živi zid nastaviti tim putem borbe protiv svih mafija, te da su već “stali na žulj otpadnoj, bankovnoj i stečajnoj mafiji i ovršnoj te telekom i pravosudnoj mafiji”.

Borut je rekao da je ponosan što ga je Živi zid kandidirao te kako će dati sve od sebe da ostvari što bolji izborni rezultat pa da građani žive što bolje. Kao budući župan radio bi na razvoju agroturizma, obnovljivih izvora energije i proizvodnji domaće hrane.

Tatalović je kazao kako je jasno da u Karlovcu nitko ne može ništa učiniti ako nije na vlasti te je pozvao građane da prate njegovu kampanju narednih mjesec i pol dana.

Fudurić je najavio kontrolu diploma i radnih mjesta, ističući kako će njihov posao “prvenstveno biti rad na novoj percepciji lika i djela gradonačelnika, a ne kako su radili sadašnji gradonačelnik i bivši, na percepciji kulta ličnosti”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!