Milanović: Da je moja mama poslala mail školi ja bih poludio, ali mama je mama

Vijesti 05. srp 202207:32 > 10:44 0 komentara
N1/Ilustracija

Predsjednik Zoran Milanović danas boravi u Vukovaru gdje je komentirao medijske napise o mailu koji je njegova supruga Sanja Musić Milanović poslala školi koju pohađa njihov sin.

“Netko tko očito nije bio odličan učenik si je dao toliko truda kao da piše završni ispit u večernjoj školi. Razgovarao je s DORH-om, koji se ne bavi svinjarijama koje radi Banožić”, rekao je Milanović.

VEZANA VIJEST

“Vidio sam da je Sanja, moja supruga napisala mail. Ostavila je brazdu, duboki trag. Naš mlađi sin ima 17 godina, to više nije dijete, on je već odavno sazrio, da je to meni mama napravila kad sam imao 17 godina, ja bih poludio, ali mama je mama”, kazao je.

“Banda te uzme na zub”

“Ja nisam to pismo pisao, ja sam bio za to da Marko ide u privatnu školu, privatne škole su zadnji izbor. Ovako te na zub uzme banda”, rekao je Milanović.

“Ovdje je netko bio optužen, to sam ja ustvari, ne moja žena. Novinarima se šalje mail koji je napisala moja žena, sve drugo je laž. Imaš mail star dva tjedna koji je poslala gđa Musić Milanović u kojem govori o stvarima koje nemaju veze s ocjenama”, kazao je.

“Sanja je imala potrebu istjerivat pravdu”

“To mojem sinu ne znači ništa, zašto je Sanja imala potrebu istjerivat pravdu na taj način – to zna ona. Odgovaram ja. Ovdje se radi o jednom predmetu u kojem su ocjene podignute, kako to uvijek bude na kraju godine, iz trojki u četvorke. Ocjene su podignute za šestero učenika. U svim razredima je podignuti 150 do 200 ocjena, ali mi smo meta”, dodao je.

“Moju ženu zove Ana Hanžeković. Inače bih ju prijavio SOA-i zbog uznemiravanja, ovako je blokirana. Najavila je da se sprema tekst. Iza toga stiže mail moje žene. Moj Ured reagira, a Jutarnji ga objave i kažu da nisu.

“Mali je trebao ići u privatnu školu da se zaštiti od ološa”

“Činjenica je da je, kad je sve završilo, imala o tome potrebu pisati”, dodao je Milanović.

“Smatram ovo gubljenjem vremena, kad smo mi u pitanju. Naš mali je trebao ići u privatnu školu da se zaštiti od ološa”, rekao je i naveo kako je upućen poziv i DORH-u kako bi se provjerilo je li ovo kažnjivo.

Upitan zašto je supruga mail slala sa službene adrese, kazao je: ‘Nema drugi. Što im je zaprijetila da će ih zaraziti covidom? Ako ne budete dobri završit ćete na respiratorima’.

O BiH

“U BiH počinje izborni proces. Što sam trebao napraviti u Madridu? Bacit’ bombu k’o Boško Buha. Ja sam napravio sve, a Plenković se ne bi usudio sjesti na avion i otići tamo s takvim govorom. Ja sam tamo bio… Bolest u BiH se zove hipertenzija koju morate tretirati stalno inače će vas ubiti, to je visoki tlak. Uvijek ćete naći nekog Hrvata kojeg će se kupiti da za njega drugi glasaju. Alijina stranka ima Hrvate za Dom naroda. Kako se to zove? Let iznad kukavičjeg gnijezda”, kazao je Milanović.

‘Neka mi netko objasni – što rade Hrvati, kandidati SDA na listama? Oni će se boriti za hrvatske interese? Što radi Hrvatski sabor, što rade samozadovoljni ljudi? Šta radi HDZ? Možda namještaju bolje ocjene svojoj djeci, ponavljačima. Izborni zakon nije promijenjen’, kazao je Milanović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.