Evo koja su dva najbolja deterdženta za rublje

Biznis 30. sij 202307:571 komentar
Image by Steve Buissinne from Pixabay

Deterdžent za rublje ne mora uvijek biti skup da bi rublje bilo čisto i mirisno. Stiftung Warentest, njemačka je potrošačka organizacija i zaklada koja se bavi istraživanjem i usporedbom, provela je istraživanje i proglasila dvije vrste deterdženta koji su se pokazali najboljima.

Deterdženti u boji testirani su u tekućem i praškastom obliku, kako brendirani tako i diskontni proizvodi, prenosi Fenix Magazin.

Dok su neki deterdženti za pranje rublja neslavno podbacili kada je riječ o učinku pranja, dva su iznenađujuća pobjednika. Pobjednik testa je “Persil Color Megaperls Excellence”.

Uvjerio je testere svojim učinkom pranja i čistio tekstil na način koji je bio nježan i za boju i za materijal. Međutim, jedno pranje košta 0,28 eura.

Drugo mjesto zauzeo je Rossmannov “Domol deterdžent u boji”. Impresionirao je ne samo kvalitetom, već i cijenom. Jedno pranje košta samo 0,16 eura.

Još jedno zanimljivo otkriće je da je deterdžent u prašku možda malo kompliciraniji za rukovanje i skladištenje, ali očito pere bolje od tekućeg deterdženta.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar