Novi dječji kanal IDJ Kids započinje s emitiranjem na EON platformi

Biznis 24. lip 202215:39 0 komentara
PROMO

Pilići, Slonići, Lola i Mila, Vesela Farma i ostali popularni dječji junaci od sada su dostupni na dječjem kanalu IDJ Kids na EON platformi.

IDJ Kids kanal namijenjen je djeci od dvije do pet godina te su svi sadržaji koje nudi sinkronizirani na hrvatski jezik. IDJ Kids kanal lider je u proizvodnji dječjih YouTube sadržaja i sada predstavlja novi, televizijski koncept nudeći hrvatskom tržištu najpopularnije sadržaje za najmlađe te je dostupan svim korisnicima EON platforme.

Bogat glazbeni program prilagođen djeci uz mnoštvo popularnih dječjih pjesmica razlikuje IDJ Kids od ostalih dječjih kanala, a sadržaje je moguće gledati i do sedam dana unatrag. Unutar Video kluba nalazi se IDJ Kids Play katalog s mnoštvom zabavnog i poučnog sadržaja za najmlađe. Kreiranjem EON Kids profila koji je omogućen svim korisnicima, djeci se prikazuje isključivo sadržaj namijenjen njihovoj dobi kreirajući im zabavno okruženje pa roditelji mogu biti sigurni puštajući djecu da uživaju u najljepšim dječjim pjesmicama i animiranim sadržajima koji su im dostupni na svim uređajima. Zahvaljujući zaštiti profila PIN kodom, onemogućen je prelazak iz EON Kids profila na druge sadržaje.

Još zabavnije gledanje dječjih sadržaja najmlađima je omogućeno korištenjem EON Kids daljinskog upravljača na EON Smart Boxu. EON Kids daljinski upravljač je vizualno i funkcionalno potpuno prilagođen djeci i pomoću njega mogu samostalno i potpuno sigurno pretraživati najbolje dječje sadržaje. EON Kids daljinski upravljač možete osvojiti sudjelovanjem na nagradnom natječaju putem Facebook stranice Telemacha Hrvatska.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.