Drveća pala na aute u Osijeku i Zagrebu, intervenirali vatrogasci

Crna kronika 04. velj 202310:55
Emica Elvedji/PIXSELL / Ilustracija

Vjetar je u subotu ujutro slomio grane drveća koja su pala na automobile, pješačke prijelaze i ceste, pa zaposlio vatrogasce u Zagrebu i Osijeku.

Zapovjednik zagrebačke JVP, Siniša Jembrih javlja kako su u Zagrebu do sad imali tri dojave, odnosno tri intervencije zbog jakog vjetra.

U ulici Aleje pomoraca su na dojavu građana o potrebi stabla sa ceste izašli na teren, ali i u Bitorajskoj. Dok su na Ilici intervenirali zbog uklanjanja crijepa s krova.

“Jutros od 9.50 sati zbog vremenskih neprilika, zatvorena je u oba smjera Sljemenska cesta za kretanje osobnih vozila. Promet se odvija autobusima javnog gradskog prijevoza”, objavila je zagrebačka policija.

Vjetar i u Osijeku

Zbog olujnog vjetra koji je u subotu ujutro zahvatio osječko područje, osječki Županijski centar 112 zaprimio je više dojava o padu stabala te telefonskih i električnih stupova na prometnice, doznaje se u tome Centru.

Zaprimljeno je 20-tak dojava o padu stabala, te telefonskih i električnih stupova na prometnice na području Osijeka, Belišća, Bizovca, Dalja i Vuke.

U Osijeku je olujni vjetar porušio štandove na sajmu antikviteta,

Dežurne službe su na terenu, a  sa sada nema dojava o ozlijeđenim osobama, kažu u Centru.

Iz osječke Gradske uprave izvijestili su kako djelatnici gradskog komunalnog poduzeća “Unikom” čiste ulice, a trenutno je na tome angažirano 35 osoba.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar