Horor na jugu Hrvatske: Nakon prekida prijetio bivšoj, slao njezine intimne fotografije prijateljima, proklinjao ju

Crna kronika 11. tra 202417:06 0 komentara
Pixabay/ilustracija

Pravu dramu mjesecima je proživljavala žena nakon što je prekinula vezu s 36-godišnjakom. Sada njemu prijeti zatvor, te višegodišnja zabrana da joj se približava.

Državno odvjetništvo optužilo ga je za prijetnju i nametljivo ponašanje kojem je bila izložena od ožujka do kolovoza 2022. godine. Za to vrijeme ona se nalazila na jugu Hrvatske.

Slao intimne fotografije

Sa svog maila, ali i putem mobilnih aplikacija slao joj je svakodnevno poruke nazivajući ju ku*vom, d*oljom i sličnim pogrdnim imenima. Osim toga proklinjao je i nju i članove njezine obitelji.

Nije se zaustavio samo na ružnim riječima već je njezinim roditeljima, prijateljicama i radnim kolegama dijelio njezine intimne fotografije što ih mu je ona poslala dok su još bili u bazi.

Ozbiljne prijeteće poruke

Bio je 30. svibnja 2022. kada joj je uputio i ozbiljnu prijetnju: “Ako te ikad vidim s nekim drugim ubit ću i tebe i sebe. Tako ćemo biti skupa, ako ne na ovom, onda na drugom svijetu”.

Nova prijetnja uslijedila je 30. srpnja 2022 godine. Tada joj je napisao da će njezinu 10-godišnju kćer seksualno napastvovati na igralištu.

Kakvu će kaznu dobiti?

Sve to uplašilo je ženu koja je poruke pomahnitalog bivšeg partnera predala policiji.

Na kraju je protiv njega podignuta optužnica kojom tužiteljstvo od suda traži da muškarcu izrekne devet mjeseci zatvora, te da mu zabrani pet godina da se približava bivšoj partnerici.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!