Još jedan napad psa u zagrebačkom Vrapču, ozlijeđena je žena

Crna kronika 26. ruj 202221:231 komentar
Izvor: Free.gr/Pixabay/Ilustracija

U zagrebačkom kvartu Vrapče u nekoliko dana zaredali su se napadi psa na ljude. U nedjelju navečer u Ulici Potok ozlijeđena je žena.

Ženu koja je u nedjelju oko 20 sati šetala svog psa u Ulici Potok u kvartu Vrapče napao je pas bez nadzora. Oborio ju je u potok te je žena lakše ozlijeđena, a svjedoci napada kažu da je sve izgledalo strašno.

“Čuli smo viku, zapomaganje ‘upomoć’ i cviljenje psa. Čuli smo da mladi čovjek viče na psa nakon što ju je već srušio u potok. Susjedi su pokušali potjerati psa, ali nije se dao. Netko ga je onda odvukao”, ispričala je svjedokinja napada za Dnevnik.hr dodajući da je ubrzo potom stigla policija i hitna pomoć.

VEZANA VIJEST

Stanari ulice strahuju jer su u ponedjeljak ponovno vidjeli tog psa na ulici.

“Mi svi imamo djecu, pas nije odvezen nikamo”, kazala je svjedokinja.

Zagrebačka policija potvrdila je da se u nedjelju u večernjim satima dogodio napad psa na ženu i drugog psa te da je ženi pružena liječnička pomoć, a utvrđene su joj lakše ozljede. Na pitanje je li pas koji ih je napao odvezen, u zagrebačkoj policiji kažu kako se još utvrđuju sve okolnosti, a o svemu su obaviještene nadležne službe.

Podsjetimo, u istom kvartu pas bez nadzora u petak je napao i ugrizao dvoje djece. Vlasnik psa je uhićen, a pas mu je oduzet.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar