Objavljeni detalji nesreće na A1: Iz automobila pobjegao pas, građani mole pomoć

Crna kronika 27. velj 202419:11 0 komentara
Ilustracija: Tierfotoagentur / Alamy / Alamy / Profimedia

U prometnoj nesreći smrtno su stradali 37-godišnji hrvatski državljanin i 28-godišnji državljanin Crne Gore.

Vozač automobila splitskih registarskih oznaka sišao je s kolnika na makadamsku površinu koja se nalazi između dva kolnička traka, a potom se nekontrolirano vratio na kolnik. U zanošenju automobila izletio je ponovo izvan kolnika te prednjim dijelom automobila udario u kamene stijene, odbio se od njih te nastavio više puta nekontrolirano rotirati.

Prilikom rotiranja vozila, na kolnik ceste su ispali vozač i putnik, 37-godišnji hrvatski državljanin i 28-godišnji državljanin Crne Gore, koji nisu koristili sigurnosni pojas. Obojica su smrtno stradali namjestu događaja od zadobivenih ozljeda.

U automobilu je bio i pas tipa staford koji je pobjegao. Iz zadarskog azila mole građane ako su ga vidjeli da se obrate nadležnim službama.

“Pas se kretao u smjeru Sveti Rok stara cesta obrovačka u smjeru Obrovca. Molimo sve građane ako ga vide, uoče ili susretnu da nazovu ili kontaktiraju odmah nadležne službe 112 ili policiju, može se i nas nazvati. Ono što mi imamo saznanje je da izbezumnjeno trčao tom starom cestom gdje je sad pas i u kakvom je stanju mi zaista ne znamo, ali voljeli bi ga naći da obavjestimo obitelj da dođu što prije po psa”, izjavila je Davorka Goić iz zadarskog azila.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!