SPECIJAL N1 Pratite seriju emisija Klimatske budućnosti iz Glasgowa

Klimatske promjene 29. lis 202110:15 > 14. stu 2021 12:04
N1

U tijeku je jedan od najvažnijih događaja godine, klimatski sastanak svjetskih čelnika u Glasgowu - COP 26. N1 televizija priprema cijeli niz emisija uživo.

Radi se o specijalnom izdanju emisije Klimatska budućnost, koju vodi i uređuje meteorologinja Tea Blažević, ali ovoga puta ekskluzivno iz Glasgowa, u Škotskoj. Studio Klimatske budućnosti u Zagrebu preuzeo je kolega Hrvoje Krešić, a projekt produkcijski vodi Nera Valentić.

Svaku večer, od 2. studenog, u 21:00 gledajte posebne emisije uživo iz Glasgowa i Zagreba, doznajte kako će izgledati naša klimatska budućnost.

“Razgovarat ćemo s brojnim zanimljivim gostima, političarima iz Europe i svijeta, znanstvenicima i aktivistima. Sve oči svijeta bit će uprte u Glasgow, gdje se očekuje dogovor svjetskih čelnika oko akcijskih planova kojima bi se zaustavilo globalno zagrijavanje. Ova konferencija može dovesti do novih ciljeva emisije stakleničkih plinova koji će se provoditi uz pomoć novih mehanizama koje će se donijeti”, kaže Tea Blažević.

Pariz je obećao, Glasgow mora ispuniti – to je poruka najvažnije UN-ove konferencije!

Hoće li doći do konkretnog dogovora ili će sve ostati na šupljim frazama, doznajte u programu N1 televizije, od 2. studenog do 12. studenog. Cijeli niz emisija moći ćete pratiti iz večeri u večer, u programu N1 televizije, u 21:00 sat.

“Prolazit ćemo kroz sve najvažnije dnevne događaje iz Glasgowa, imati zanimljive intervjue, i ono što mi obično radimo ovdje na N1 televiziji, staviti to sve u odgovarajući kontekst, odgovoriti na dodatna pitanja, otvoriti možda neka nova pitanja i neke nove perspektive”, kaže Hrvoje Krešić.

N1 televizija svjesna je ozbiljnosti klimatske krize i važnosti ovog projekta, koji će biti jedinstven u medijskom prostoru Hrvatske.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar