COCO torbe: Majka i kći uspješne poslovne partnerice

Lifestyle 11. lip 201513:07 > 13. lip 2015 14:42
Izvor: N1

Ovo je priča o obiteljskom biznisu vrijedne mame i kćeri iz Busovače. One su najbolje prijateljice, majka i kćerka i veoma uspješne poslovne partnerice u prodaji COCO torbi.

Patricia i Marijana Kordić već pet godina uspješno se bave svojim malim biznisom. U pitanju su ručno rađene torbe izrađene od visoko kvalitetne eko kože.

Prije četiri do pet godina kad su se pojavile clucth torbe na tržištu, djevojke su poludjele, postale su veliki hit i ja sam pitala mamu koliki je problem sašiti torbu. Ona je rekla da ne zna sašiti torbu. Nekoliko dana smo razmišljale i nakon nekoliko pokušaja nastala je stvarno prava torba“, rekla je Patricia Kordić.

Nakon izrade prve torbe, klijentice su naručivale iste, a mama Marijana to nije znala ponoviti.

Ja sam je u tom trenutku htjela razbiti. Rekla sam, dijete drago tko će šiti sve te torbe? Ja nisam znala ponovno napraviti istu torbu, koju sam sašila sasvim slučajno“, kazala je Marijana Kordić.

Ovaj nerazdvojni dvojac bio je vrijedan prethodnih dana, pa su kreirale novu kolekciju za proljeće – ljeto. Najnoviji modeli koji će biti dostupni uskoro su baby dream bag i maša.

Baziramo se na razne uzorke, kombinacije boja, tri-četiri boje na jednoj torbi. Ono što uvijek prolazi su krokodilski i zmijski uzorci. Sve su od eko kože“, naglasila je Patricia.

Marijana je otkrila tajnu COCO poslovanja.

Počeli smo se baviti čisto iz hobija i to je preraslo u mali biznis koji smo razradili, od kojeg živimo i od kojeg se može živjeti. Znači bitno je samo da je čovjek vrijedan i da želi raditi to što radi i da radi to s ljubavlju.”