VIDEO / Sada možete kupiti mirisne svijeće s aromom benzina i dizela

Auto 08. pro 202313:28 > 10. pro 2023 22:28 0 komentara
INSADCO Photography / Profimedia

Božićno vrijeme je vrijeme darivanja i ukrašavanja. Domovi su puni raznih dekoracija i mirisa za koje su često zaslužne i mirisne svijeće.

No okusi se, pa tako i mirisi, razlikuju. To dobro znaju i u tvrtki Billington Farms iz američke Floride koja se bavi proizvodnjom svijeća.

Tako njihova ponuda uključuje mirise kao što su flomaster, javorov sirup i špageti i piljevina. Za svakog ponešto, pa i za one koji vole miris benzina.

No ni to nije sve. Ljubitelji motora s unutarnjim izgaranjem mogu birati između mirisne svijeće s aromom benzina, dizela, goriva E85 (mješavina etanola i benzina ili mirisa dvotaktnog motora (ulje i benzin).

Za one koji vole automobilske utrke tu je i miris trkaćeg goriva, odnosno visokooktanskog benzina (98 ili 100), ali i aroma zrakoplovnog i mlaznog goriva.

Ipak, u opisu svakog mirisa stoji da “ne miriše baš kao gorivo za mlazne motore te da ima blago opor i dimljeni miris koji oponaša ispušni plin. Cijena im se, ovisno o vrsti goriva, vrti između 14 i 25 eura.

Iako su ova goriva veliki zagađivači, Billington tvrdi da su njegove svijeće ekološki prihvatljive i da se temelje na soji, tako da sada možete uživati u mirisu vašeg omiljenog goriva bez trovanja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!