Kuharica otkrila najbolju metodu: Evo kako skuhati rižu da ne bude gnjecava

Cooking 20. tra 202111:33 > 11:37 0 komentara
Pexels/ilustracija

Mnogi ljudi zahvalili su kuharici na TikToku za dijeljenje ovih korisnih savjeta.

Poppy O’Toole, poznata kuharica otkrila je na TikToku koje korake treba slijediti kod kuhanja riže kako bi se izbjeglo da postane gnjecava, prekuhana ili pak tvrda.

Kako kaže, postoji puno metoda pripreme, ali ona se drži one koju joj je pokazala jedna bivša kolegica, Evelyn.

@poppycooks

This is how I get perfect rice every time ?? Let me know how you cook your rice! #learnontiktok #rice #howtocook #cheftip @tiktok_uk

♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

U videu koji je pogledan više od 200 000 puta, Poppy objašnjava da prvo treba isprati rižu pod vodom, a tajna je u ‘zlatnom omjeru’ vode i riže – na jednu šalicu riže treba ići jedna i pol šalica vode.

Kuhajte ju tri minute, a zatim maknite s vatre, poklopite i ostavite tako 12 minuta, prenosi Večernji list s Mirrora.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!