Kremasta slastica od kokosa koja se jednostavno priprema.
Sastojci
Biskvit:
– 4 bjelanjka
– 250 g šećera
– 150 g kokosa
Preljev:
– 2 žlice kakaa
– 2 žlice šećera
– 1 žlica instant kave
– 100 g crne čokolade
– 4 žlice mleka
Krema:
– jedna i pol vrećica šlag kreme od vanilije
Priprema:
Izmiješajte bjelanjke sa šećerom, dodajte im kokos i smjesu izlijte u kalup veličine 20×30, pa pecite na 160 stupnjeva dok ne dobije lijepu boju.
Rastopite sve sastojke za preljev, dobro ih izmješajte i prelijte preko ohlađenog biskvita.
Šlag kremu miksajte nekoliko minuta dok se ne zgusne. Njome premažite kolač i ostavite da se sve dobro ohladi.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!