Recept za maslac koji se priprema u pet minuta i koji ćete htjeti dodati u svako jelo

Cooking 23. lis 202312:51 0 komentara
Unsplash / Ilustracija

S četiri sastojaka i u samo dva jednostavna koraka možete napraviti savršeno pjenasti maslac s parmezanom koji će vam postati slasni dio svakodnevice.

Dodat će obilje okusa svemu na što ga namažete, a obavezno ga probajte uz tostirani kruh za doručak, pečeni krumpir u kori, u pire-krumpiru ili uz obično povrće na lešo kojemu će dati preukusan završetak, piše Pun kufer.

Za pripremu ovog maslaca trebate tek malo dobre volje i pet minuta, a nakon sat vremena u hladnjaku, možete ga (s)mazati. Kao i svaki maslac, prije upotrebe malo ga ostavite na sobnoj temperaturi da se opusti.

Sastojci za maslac s parmezanom

250 g maslaca, nasjeckanog, na sobnoj temperaturi

2 zgnječena češnja češnjaka

1/2 čajne žličice mljevene slatke paprike

40 g parmezana, naribanog na sitno

Priprema maslaca s parmezanom

Stavite maslac, češnjak, papriku i parmezan u blender i miksajte dok se sve dobro ne sjedini. Žlicom prebacite u staklenu posudu za posluživanje, idealno takvu koja se može i poklopiti.

Stavite u hladnjak na jedan sat da se ohladi.

Poslužite uz tostirani kruh i pospite s još parmezana.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!