FOTO / Odabrani finalisti Dore: Baby Lasagna rasturio nastupom

Magazin 23. velj 202422:11 1 komentar
Marko Prpić/Pixsell

Eurovizija će se održati u Malmöu u Malmö Areni 7, 9. i 11. svibnja 2024. Koga će Hrvatska poslati u Švedsku doznat ćemo u nedjelju, a večeras će se predstaviti novih 12 kandidata koji maštaju o predstavljanju naše zemlje na najvećem glazbenom natjecanju

Baby Lasagna nastupio je u drugoj polufinalnoj večeri Dore sa svojom pjesmom „Rim Tim Tagi Dim“, a mnogi ga smatraju favoritom ovogodišnjeg izbora za pjesmu Eurovizije. Spot za tu pjesmu objavio 20. veljače i skupio više od pola milijuna pregleda, a večerašnjim nastupom opet je zapalio društvene mreže.

Nakon objave spota za pjesmu “Rim Tim Tagi Dim”, Hrvatska je skočila i na treće mjesto eurovizijskih kladionica što se do sada nije dogodilo. Ispod samog spota nalaze se brojni komentari oduševljenja.

.

“Hrvatska, nemoj ovo zeznuti. Baby Lasagna treba pobijediti na Dori”, “Nemojte propustiti ovu priliku, molimo vas”, “Ulaznica za prvu pobjedu Hrvatske na Eurosongu”, samo su neki od komentara koji se nalaze ispod spota.

Dakle, za prestižnu statuu Dore i hrvatsku pjesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu 2024. natjecat će se 16 pjesama u završnici Dore.

Večeras su prošli u finale: Lara Demarin i pjesma “Ne vjerujem ti”, Alen Đuras s pjesmom “A Tamburitza lullaby”, Boris Štok i pjesma “Can we talk”, Baby Lasagna i njegova “Rim Tim Tagi Dim”, Vatra i “Slatke suze, gorka ljubav”, Damir Kedžo i “Voljena ženo”, Natalie Balmix i “Dijamanti” te Marcela i “Gasoline”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare