Godinama je živjela u autu, a sada se preselila u – kombi: “Imam čak i kuhinju, a ušteda mi je ogromna”

Lifestyle 15. lip 202417:21 0 komentara
Just Rowan Youtube / Screenshot

Na svom Youtube kanalu Just Rowan, avanturistički nastrojena žena pokazala je svoj dom na kotačima i dala uvid u to kakav je život na cesti.

“Tako sam sretna što vidim kako kanal raste i gradi zajednicu. Mislim da je pravo vrijeme da vam pokažem svoju auto kućicu”, kaže.

Rowan je živjela u Hondi Pilot iz 2006. koja ima pogon na sva četiri kotača i solarnu ploču na krovu, a prije nekoliko dana preselila se u veći Ford Econoline, prenosi Večernji list.

Ispričala je: “Živjela sam u nekoliko vozila. Ako se osvrnete na moj kanal, vidjet ćete da sam preinačila kombi i neko vrijeme živjela u Toyoti Corolli.

Otkrila je i da zarađuje dostavljajući hranu za van te dodala: “Ova opcija mi je daleko najdraža. Čini se kao tako lijepa kombinacija mogućnosti dostave, dobre kilometraže i prikrivene sposobnosti.”

“Odlično se uklapa i ima dovoljno mjesta da imam sve što mi treba, osjećam se ugodno, kao kod kuće i dobro spavam. Mogu raditi što želim, tako da je ovo savršeno vozilo za život za mene u ovom trenutku.”

Rowan ima malenu kuhinju kojoj se može pristupiti iznutra i izvana, opskrbljenu posuđem, štednjakom, namirnicama i priborom za pranje posuđa. “Obično je koristim iznutra, ali ako sam u kampu, lijepo je kuhati vani. Mogu zapravo sjediti na krevetu i raditi u kuhinji, a tu je i moj dnevni boravak.”

“Imam skoro krevet za dvije osobe, malo uži, ali imam udoban madrac i puno jastuka. Mogu ih namjestiti da mi bude udobno sjediti ili ležati. Ispod je moja odjeća”, objašnjava. Kad dođe vrijeme za pranje zuba, napuni šalicu vodom i izlijeva je u svoj vodovod. Također ima mini tuš i zavjesu.

A da noću ne bi bilo svjetla i radi privatnosti, ima zavjese od flisa koje blokiraju prozore. “Noću zatvorim zavjesu i stavim prozorske poklopce radi privatnosti. Imam svjetlo na stropu, a izvana vozilo izgleda kao i svako drugo.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!