Iznenadio sve objavom! Princ William prvi put se oglasio na Instagramu nakon što je Kate otkrila svoju dijagnozu

Magazin 11. tra 202412:43 0 komentara
Liam McBurney / POOL / AFP

Članovi kraljevske obitelji ne javljaju se često na društvenim mrežama, zato kada nešto objave, to postaje velika vijest i prilika za fanove da krenu s novim teorijama o njihovu životu. Ovaj put na Instagramu se javio princ William. William, čija se obitelj suočava s teškim danima, nije objavio ništa o sebi ni o njima, već je Instagram Story posvetio nogometašici Rachel Daly. Ona je najavila povlačenje iz engleske ženske reprezentacije s kojom je osvojila Euro 2022.

“Hvala ti za toliko nezaboravnih nastupa za Lavice! Sada ti želim mnoštvo golova za Villu!” napisao je princ. William je navodno veliki fan birminghamske Aston Ville.

Kate Middleton je, podsjetimo, u svojoj objavi u kojoj je otkrila da ima rak posebno zahvalila princu Williamu.

Screenshot/Instagram/Princess and Prince of Walles

“Veliki izvor utjehe i sigurnosti pružalo mi je to što je William bio uz mene. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to puno znači”, rekla je Kate, ali mnogi obožavatelji uvjereni su da princ ima ljubavnicu Rose Hanbury, a o njihovu navodnom preljubu grade se teorije već nekoliko godina.
Uz ostala nagađanja, spominju se i proročanstva francuskog liječnika i proroka Nostradamusa. U svojoj knjizi iznio je predviđanja događaja u budućnosti. Mnogi kažu kako su se njegova predviđanja ostvarila, pozivajući se na sličnosti sa stvarnim događajima poput velikog požara u Londonu, Hitlerove vladavine i napada 11. rujna.

Kažu i da je predvidio smrt američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, ali i francusku revoluciju. Daily Mail donosi prorokova predviđanja za 2024. godinu. Vjeruju da se jedno od predviđanja odnosi i na britansku kraljevsku obitelj. Britanski pisac i komentator Nostradamusa Mario Reading već je govorio o tome kako je francuski astrolog – čije je puno ime bilo Michel de Nostredame – možda predvidio i smrt kraljice Elizabete.

“Kralja s otoka protjerat će na silu. Zamijenit će ga onaj koji nema obilježje kralja”, predvidio je Nostradamus za 2024. godinu, a mnogi su u ovom opisu prepoznali moguću sudbinu kralja Charlesa.

Readingo u svojoj analizi kaže kako to ukazuje na abdiciranje kralja Charlesa zbog “upornih napada na njega i na njegovu drugu ženu”. Pretpostavlja kako bi u ovom slučaju princ Harry zamijenio Charlesa na tronu kao osoba koja nema obilježje kralja, prenosi Večernji list.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!