Oglas

Savjeti za kuhanje

Dodavanjem ovog sastojka možete poboljšati ukus kuhanog krumpira

author
N1 Info
22. lip. 2025. 15:28
Pixabay_krumpir, kuhani krumpir
Pixabay

Mnoga kuhana jela nezamisliva su bez krumpira, a kad ga kuhate najvažnije je postići dobar okus. Dodavanjem jednog sastojka, vaš krumpir će biti savršeno kuhan i ukusan.

Oglas

Kad želite skuhati krumpir, ako ste odabrali pravu sortu za kuhanje, važno je upotrijebiti koristan trik koji će ovo jelo učiniti još ukusnijim.

Naime, korisno je dodati ocat u vodu u kojoj kuhate krumpir jer će mu to pomoći da zadrži oblik. Preporučuje se kuhati krumpir oko 30 minuta, a nakon 13 minuta dodati ocat, piše klix.ba.

Ocat ima ulogu učvršćivanja krumpira jer jača njegovu membranu. Zahvaljujući tome, krumpir će zadržati svoj oblik i neće se raspasti ili postati kašast.

Za ovu svrhu možete koristiti bilo koju vrstu octa koju imate, a ovaj savjet uvijek možete primijeniti, posebno kada pripremate krumpir salatu.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama