Savjeti za kuhanje
Dodavanjem ovog sastojka možete poboljšati ukus kuhanog krumpira

Mnoga kuhana jela nezamisliva su bez krumpira, a kad ga kuhate najvažnije je postići dobar okus. Dodavanjem jednog sastojka, vaš krumpir će biti savršeno kuhan i ukusan.
Kad želite skuhati krumpir, ako ste odabrali pravu sortu za kuhanje, važno je upotrijebiti koristan trik koji će ovo jelo učiniti još ukusnijim.
Naime, korisno je dodati ocat u vodu u kojoj kuhate krumpir jer će mu to pomoći da zadrži oblik. Preporučuje se kuhati krumpir oko 30 minuta, a nakon 13 minuta dodati ocat, piše klix.ba.
Ocat ima ulogu učvršćivanja krumpira jer jača njegovu membranu. Zahvaljujući tome, krumpir će zadržati svoj oblik i neće se raspasti ili postati kašast.
Za ovu svrhu možete koristiti bilo koju vrstu octa koju imate, a ovaj savjet uvijek možete primijeniti, posebno kada pripremate krumpir salatu.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare