Kuharica pokazala najbolju metodu kuhanja riže: Više nikad neće biti gnjecava

Lifestyle 07. stu 202117:37 0 komentara
riža, riže, rižoto,
Pixabay/Ilustracija

Poppy O'Toole, poznata kuharica, otkrila je na TikToku koje korake treba slijediti kod kuhanja riže kako bi se izbjeglo da postane gnjecava, prekuhana ili pak tvrda.

Kako kaže, postoji mnogo metoda pripreme, ali ona se drži one koju joj je pokazala jedna bivša kolegica, Evelyn.

U videu koji je pogledan više od 200.000 puta, Poppy objašnjava da prvo treba isprati rižu pod vodom, a tajna je u ”zlatnom omjeru” vode i riže – na jednu šalicu riže treba ići jedna i pol šalica vode. Kuhajte je tri minute, a zatim maknite s vatre, poklopite i ostavite tako 12 minuta, prenosi Večernji list.

@poppycooks

This is how I get perfect rice every time ?? Let me know how you cook your rice! #learnontiktok #rice #howtocook #cheftip @tiktok_uk

♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!