Na aukciji kupio stari sef: Kad ga je otvorio, nije mogao vjerovati što je pronašao

Lifestyle 07. tra 202408:00 0 komentara
Laura i Dan Dotson; Andrew H. Walker / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Nevjerojatna sreća osmjehnula se jednom čovjeku koji je svoje nevjerojatno otkriće podijelio na društvenim mrežama.

Prijavio se na aukciju za skladišnu jedinicu za koju je izdvojio samo 500 dolara (460 eura). Nadao se da će od ove investicije izvući barem neku korist. Kad je otvorio vrata skladišta, pronašao je ulov o kakvom je mogao samo sanjati.

Unutra se nalazio misteriozni sef s nevjerojatnih 7,5 milijuna dolara (7 milijuna eura) u gotovini, piše Ladbible.

Ova izvanredna priča prikazana je u popularnoj američkoj TV emisiji “Warehouse Wars”. To je reality serija u kojoj ljudi na aukciji kupuju napuštena skladišta i zatim istražuju kupljeno. Ponekad u njima pronađu vrijedne predmete ili čak novac.

Dan Dotson, jedan od glavnih protagonista serije, podijelio je na društvenim mrežama priču o čovjeku koji je kupio skladište po smiješno niskoj cijeni da bi unutra pronašao sef pun novaca. Dotson objašnjava nevjerojatno otkriće u videu koji je objavio na YouTubeu koji dijeli sa svojom suprugom Laurom Dotson.

“Jedna starija Azijatkinja koja je bila prisutna na aukciji stalno me gledala kao da mi želi nešto reći. Na kraju mi ​​je prišla i rekla mi da njezin muž radi s čovjekom koji je od mene kupio skladište za 500 dolara i u njemu pronašao sef”, rekao je. Međutim, prema riječima žene, skladište je vrijedilo puno više od plaćenog iznosa.

Nije bilo lako ni otključati sef. Stručnjaci su se mučili da ga otvore, a uspjeli su tek nakon nekoliko pokušaja. Kad su se vrata konačno otvorila, njihov trud je nagrađen zapanjujućim otkrićem – unutra je bilo 7,5 milijuna dolara u gotovini.

Zašto je novac bio u sefu ostaje misterij. “Mislim da nitko ne zaboravlja da ima 7,5 milijuna dolara u trezoru”, rekao je Dotson dodajući svojoj supruzi: “Možda su se vlasnici preselili ili je osoba otišla u zatvor, tko zna što se dogodilo.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!